YMBA Kennis: over ons
YMBA Kennis
YMBA Kennis
 

Over ons

Ymkje de Boer (1966) is afgestudeerd in de filosofie (bijvak politicologie) aan de Vrije Universiteit en heeft zich later bijgeschoold in de organisatiekunde. Met een verleden in de lokale politiek en universitair beleidswerk, voelt ze zich als een vis in het water in de publieke sector, te midden van hoog opgeleide professionals. Ze is thuis in beleidsadvisering, communicatie, kennisoverdracht en het ontwikkelen en geven van onderwijs. Ook is ze actief als sessie-/gespreksleider, onder andere in Socratische gesprekken.

Ymkje richtte in 1998 YM de Boer Advies op, inmiddels getransformeerd tot YMBA Kennis. Haar manier van werken kenmerkt zich door verbinding, samenwerkingsgerichtheid, daadkracht en structuur. Zij is een goede projectcoƶrdinator, procesbegeleider en schrijver/redacteur met kennis van bestuur, beleid en wetenschap. Ymkje is thuis op diverse werkterreinen en werkt het vaakst en het liefst met kennis(partijen) rond ruimtelijke ontwikkeling, milieu, energie(transitie) en mobiliteit.

In haar vrije tijd houdt Ymkje zich op allerlei manieren bezig met vocale, (veelal) klassieke muziek en filosofie.

Ymkje de Boer op LinkedIn LinkedIn
Ymkje de Boer op Twitter Twitter
e-mail Ymkje de Boer e-mail

 

Ron de Muijnck (1956) studeerde af in de planologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed veelsoortige praktijkervaring op in de lokale politiek, industriƫle bedrijven en verenigingen. Ron was onder meer actief in marketing, lezersonderzoek, ledenonderzoek en evaluatieonderzoek en al vroeg bezig met toepassingen daarvan op internet.

Recent is hier historisch onderzoek bijgekomen. Dit heeft geleid tot de productie van verscheidene publicaties (waaronder audiovisuele), tentoonstellingen en Wikipedia-pagina's.

Ron is ook thuis op het gebied van eindredactie en opmaak van webpublicaties. Daarbij staat slagvaardigheid en resultaatgerichtheid voorop. Projecten met een grote hoeveelheid te verwerken informatie zijn een kolfje naar zijn hand.

e-mail Ron de Muijnck e-mail